tisdag 24 februari 2009

Barbara Bukowski och andra söta nallar











I Bukowski sortimentet finns massor av söta nallar och andra mjukisdjur. Alla har sitt eget namn och egen personlighet.

Själv fastnade jag oerhört för kaninen Ernest som satt och tittade på mig med sitt söta ansikte på en marknad. Naturligtvis så fick jag den av mina barn till Mors Dag senare, och ingen gladare än jag förståss.

Jag har även en söt liten flicka med namnet Pola. Hon tycker om kramar och flytande honung.

Abel är en nalle från Teddykompaniet, som också har många nallar med just det "gamla" utseendet som jag fastnat för. Här kommer en samlingsbild av mina söta nallar. Någon med okänt ursprung. Men lika välkommen hos mig för det.....

Är du intresserad av Bukowskis nallar kan du gå in på deras hemsida och läsa mer på bukowski.se

lördag 21 februari 2009

Lite nymålat







Hej Svejs så här en lördag!



Måste bara slänga in en bild på min ommålade byrå som jag köpt begagnad på Blocket.När jag köpte den var den typ mörkt rödlaserad, men som ni kanske förstår så gör den sig Såå mycket bättre i vitt.
Den är perfekt att ha stereon och alla cd skivor i som ju faktiskt är väldigt färggranna i fodralen och inte alls gör sig framme i vårt vardagsrum kan jag säga.

Nu återstår bara att bygga in de hemska höga svarta högtalarna. Men dem har jag ideer för skall ni veta. Som tur är så har Janne redan godkänt ideerna, så att nu återstår bara tiden att utföra dem på.

Uppe på byrån står det fina rostiga hjärtat som jag gav Janne i Alla hjärtans Dag present förra året. Stjärnan fick han i Födelsedags present, och nu tänker ni men jösses önskade han sig det, och Ja faktiskt så Älskar han att tända ljus och delar mitt intresse för inredning.

När jag målade om byrån passade jag även på att måla två stycken träljusstakar som passar så fint på byrån nu!

Just nu sprudlar min ideer om vad jag vill måla om och förändra här hemma men storfamilj som man är så får man lov att ta det lite när det passar liksom.
Förresten har jag fixat kommentera knappen!!
Ha de gött

onsdag 18 februari 2009

Man kan bli glad åt det lilla..


Hej igen. Just nu går jag omkring och är glad åt de nya tvättmedeldhinkarna jag investerat i. 2 stycken zinkhinkar, en för vit tvätt och en för färgat. Nu återstår bara att hitta något snyggt till sköljmedlet också.... Helst kanske då något i zink som man kan stoppa ned hela flaskan i så den inte syns liksom.Det är ju så där att det känns liksom lite roligare att gå ned och tvätta när man har det fint runtomkring sig.

Just nu är vår tvättstuga ganska tråkig, men skönt iallafall att alla väggar är vitmålade. Så får man försöka piffa till det med lite fina detaljer. Lägger in lite fina före och efter bilder sen när jag kommit så långt. Hittade hemma i förrådet en gammal hink också som passade utmärkt att ha klädnyporna i.

Det roliga med zinkhinkarna är att det går att skriva med tavelkrita på, så på den ena står det då alltså white och den andra color... Nu återstår bara att se om de andra i familjen förstår hur det fungerar ;)

Må Väl !

lördag 14 februari 2009

Alla hjärtans Dag



Det är något speciellt att vakna sådana här dagar. Solen skiner, Klarblå himmel och snön ligger djup så där som den gjorde när man var liten.
Att det dessutom är lördag och hela familjen är ledig och kan umgås och det råkar vara Alla Hjärtans Dag, då alla är så där extra snälla gör ingenting.

Jag fick ett paket av mina goa killar imorse! Det var en sådan fin ljuslykta att hänga i fönstret format som ett hjärta så klart. Passade hur fint som helst i badrumsfönstret eftersom den var av ståltråd och färgerna i badrummet går i grått. Vi gav oss ut till pulkabacken med barnen och fick där en lysande ide i solen. Vi går hem och grillar korv ute på tomten. Bjöd över trevligt sällskap och satt och gottade oss, som om vi vore i fjällen en sportlovsvecka. Allt blir så mycket roligare med lite snö och en gnutta sol, plötsligt är det Så kul att vara ute igen.

Alla Hjärtans Dagen avslutades senare med ett besök på Pizza Hut.
Mmmm mums var det kan jag säga!
Lite godis i lösvikt och sen bänkade vi oss framför Melodifestivalen. Jag tyckte att dagens omgång var så där måste jag säga.... Det är lite trögt med bidrag som jag känner verkligen slår starkt. Men får man lyssna några gånger så har man kanske hittat någon refräng som sätter sig iallafall.

Hoppas ni alla också fått ut i solen och unnat er lite D vitamin för ansiktet.

Det är mycket åsikter om det här med Alla Hjärtans Dag, att det är säljarens marknad bara ,men jag tycker nog iallfall att det är positivt, jag menar nu har ju jag en sådan fantastisk sambo som skämmer bort mig med både blommor och paket ändå, men alla de andra som inte har det, kanske trots allt får de en liten blomma en sådan dag som denna.
Jag vill tro det iallfall.
Nu är det iallafall dags för mig att gå och kojja.


Natti natti......

fredag 13 februari 2009

Äntligen sitter jag här och skriver mina första rader...Det är många kvällar som gått åt till att fundera ut vad min blogg skall heta och vad jag skall skriva. Kommer jag att hinna osv. men nu är det fixat, så nu kör vi...Jag måste säga att det vara många fina bloggnamn upptagna. Men nu känner jag mig nöjd med denna. Just nu är jag inne i en vit period kan man säga ;) jag målar allt jag kommer över till vitt och jag kan dessutom inte ens dricka en droppe alkohol då jag fortfarande ammar min lille prins Milton som är 5 månader. Nu börjar klockan bli sent för denna gången så vi hörs igen en annan dag.....Tjao!