onsdag 18 februari 2009

Man kan bli glad åt det lilla..


Hej igen. Just nu går jag omkring och är glad åt de nya tvättmedeldhinkarna jag investerat i. 2 stycken zinkhinkar, en för vit tvätt och en för färgat. Nu återstår bara att hitta något snyggt till sköljmedlet också.... Helst kanske då något i zink som man kan stoppa ned hela flaskan i så den inte syns liksom.Det är ju så där att det känns liksom lite roligare att gå ned och tvätta när man har det fint runtomkring sig.

Just nu är vår tvättstuga ganska tråkig, men skönt iallafall att alla väggar är vitmålade. Så får man försöka piffa till det med lite fina detaljer. Lägger in lite fina före och efter bilder sen när jag kommit så långt. Hittade hemma i förrådet en gammal hink också som passade utmärkt att ha klädnyporna i.

Det roliga med zinkhinkarna är att det går att skriva med tavelkrita på, så på den ena står det då alltså white och den andra color... Nu återstår bara att se om de andra i familjen förstår hur det fungerar ;)

Må Väl !

2 kommentarer:

  1. Hej stumpan!Fin fina saker..Ja du speciellt karlar förstår inte det där med att man vill gömma flaskor och burkar.De tycker liksom att man krånglar till det men fint blir det.Nu är mamma här o pysslar om mig.Puss o kram

    SvaraRadera
  2. Du förresten skidåkningen gick bra.Vi var i hundfjället.Jag plogade mig ner i barnbackarna :)Sepideh hade ju aldrig stått på ett par skidor så hon ville inte åka så det räckte att åka en dag för mig.Blir lite tråkigt att inte ha nån att prata med.Jag stog bakom ett knatte gäng i knappliften.De var ca3-4 års åldern och hade västar det stog skidskola på.Hihi jag passade in..

    SvaraRadera

Hej där! Vad roligt att du vill skriva en kommentar till mig! Om du inte har en egen blogg kan du välja att kommentera anonymt så skall det fungera.